Målsætning:


Service og reparation i højeste kvalitet:
Hos RC gear kan du komme med din guitar og din forstærker, bas eller basforstærker samt andet musikudstyr og snakke direkte med teknikeren om, hvad der skal repareres, hvordan det skal laves og hvor meget det må koste før vi går i gang. På den måde kan vi opfylde dine ønsker på en langt mere tilfredsstillende måde, og du slipper for grimme overraskelser. Er du på udkig efter en ny ”sound”, kan vi hjælpe dig med at tage de rigtige valg. Ofte kan nye pickupper til guitaren eller nye rør i forstærkeren af en anden type være løsningen. Der er masser af rør og komponenter på lager, så din forstærker kan repareres på kort tid.

Udlejning af forstærkere:
Er din forstærker gået ned kort inden et vigtigt spillejob, kan du indlevere den hos RC gear til reparation og samtidig leje en forstærker eller combo, som du kan ta med med det samme. På den måde kan dit akutte problem løses nu og her.

 

Historie:

Sep 2014: Værkstedet er rykket hjem i min egen ejerlejlighed i Vanløse, Ålekistevej 53, 1-15. Til dagligt arbejder jeg som el-ingeniør for den rådgivende ingeniørvirksomhed "Balslev A/S" i Glostrup. Derfor er træffetiderne begrænset, så jeg også kan ta mig den frihed at lave private aftaler.

Jan 2013: Værkstedet er rykket til Buddingevej 180, -203, 2860 Søborg.
Da jeg samtidig læser til el-ingeniør på DTU i Lyngby, har jeg besluttet at rykke værkstedet hjem i lejligheden for at reducere udgifterne. Efter en udfordrende indretning er jeg nu kommet på plads og har de samme værksteds-features som før. Sideløbende er jeg startet på et guitar-byggerprojekt: 2 stk. 27" Baritone V-guitars - en videreudvikling af mit eget design. (Se billedet på forsiden)
Stemmer man ned i H eller dybere, giver baritone skalaen en markant fordel mht. tuning og tone-stabilitet.

Juli 2012: Reparation af guitarer og basser, pickup-test.
Da flere af mine kunder har efterspurgt guitar- og basreparationer i forbindelse med forstærkerreparation, har jeg nu valgt at lancere det på hjemmesiden. Du kan nu få repareret instrument og forstærker på en gang, hvor begge dele efterfølgende kan testes lydmæssigt. Dermed kan et evt. støjproblem lettere lokaliseres. Ring altid i forvejen og få en snak om hvad der skal laves. Roar Christoffersen

August 2011: RC gear
Vi har besluttet at dele vores forretning op i to, så elektronikreparationer fremover kommer til at foregå fra Roars værksted "RC gear" i Lyngby. Da tunge forstærkere som regel transporteres i bil, er det for vores kunder langt nemmere at køre til værkstedet i Lyngby, der ligger tæt på motorring 3. Her er det også gratis at parkere. Instrumentreparationer vil fortsat foregå fra butikken i Peder Hvitfeldts Stræde 6 i København.

Februar 2011
Vi er blevet forhandlere af Schecter guitars, Blackstar Amplification og Bare Knuckle pickups. Målet er at have et bredt udvalg af guitarer og forstærkere på hylderne, så kunderne har rig mulighed for at prøve grejet af inden de beslutter sig for at købe.
"Bare knuckle" fremstiller håndbyggede pickupper til guitarer og basser i absolut topklasse med custom-covers i unikke designs. Vi har flere forskellige Bareknuckle pickupper i vores håndbyggede guitarer, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at prøve modellerne af til sammenligning. Dernæst kan vi bestille den type pickup du ønsker med et pickupcover efter eget valg. Du har hermed muligheden for at opgradere lyden af din guitar og samtidig gi' den et mere markant look.

Juli 2010:
Nyt værksted med butik/showroom midt i København tæt på Nørreport station:
Vi har i flere måneder været på udkig efter nye lokaler i det centrale København, og endelig er det lykkedes os at finde de perfekte lokaler til både værksted og showroom, hvor kunderne har mulighed for at se vores håndbyggede guitarer, custom-designede forstærkere, kabinetter, etc. Vi har valgt at holde åbent alle ugens hverdage inklusiv lørdag. Da vi kun er to, vil der dog være tidspunkter, hvor vi begge er væk og butikken er lukket. Husk derfor altid at ringe i forvejen, så laver vi en aftale, så du er sikker på vi er der.

Librium guitars & AMPS:
I februar 2010 besluttede vi at forene guitar- og basreparation (Librium guitars) med reparation af musikudstyr. Derfor tilbyder ”Librium guitars & amps” nu både reparation af instrumenter og musikudstyr. Derudover har vi en stor lidenskab for alt hvad der er anderledes og nyskabende. Musik skal udforskes, det samme skal de instrumenter og det udstyr man spiller på. Nye pickupper, rør, guitarhøjtalere, effekter eller special hardware kan være det, der skaber din personlige lyd og er med til at udvikle din musik.

Donovan Spenceley:
Er 44 år og er født og opvokset i Califonien, USA, og har spillet musik siden teenage-dagene i starten af 80’erne. I 1990 begyndte han sin karriere som instrumentbygger og reparatør hos "The Music House" i L.A. Californien. Donovan har derfor stor erfaring inde for reparation af de fleste strengeinstrumenter: Guitarer/basser både elektriske og akustiske, violiner, celloer, kontrabasser, banjoer, mandoliner, etc.
I 1996 flyttede han til Danmark, hvor han startede sit eget guitarværksted ”Librium Guitars” , der både tog sig af instrumentreparationer og produktion af håndbyggede elektriske guitarer i originale designs.

Roar Christoffersen:
Er 34 år og er født og opvokset i Danmark og har spillet musik og lavet lydoptagelser siden barndommen. Interessen for den tekniske side af musikken medførte en spirende interesse for elektronik og en uddannelse som elektronikingeniør i 2003. I 1997 startede han sit eget lydstudie bygget op omkring en 16 spors spolebåndoptager. Siden da er lydstudiet blevet både digitalt og mobilt med et computerbaseret recordingsystem. Roar har derfor stor erfaring med både lydproduktion og reparation/design af elektronisk musikudstyr.
Roar har ligesom Donovan designet og bygget håndbyggede guitarer, og det var netop denne fælles interesse, der skabte ideen om at slå sig sammen og danne ”Librium guitars & amps”